Om Företaget

Vi Bygger En Ny Framtid I Sverige

Vi genomför successivt mindre och större renoverings- och byggsatsningar i Sverige och andra europeiska länder.
Vi är specialiserade på gipsskivor, montering av fönster och dörrar, montering av takkonstruktioner och armerade betongarbeten.
Vi strävar efter att ge säkerhet, kvalitet och effektivitet.

Säkerhet, Kvalitet Och Effektivitet

När vi utför det arbete som anförtrotts oss är vi alltid i ständig kontakt med våra uppdragsgivare, presenterar dem med verksamhetsrapporter och konsulterar nya idéer och lösningar som dyker upp i det dagliga arbetet.

Konstruktion Och Finish

Vi erbjuder en omfattande implementering av din investering. Vi bygger och färdigställer hus, flerbostadshus och andra liknande investeringar. Vi garanterar hög kvalitet på utförande, i enlighet med den tekniska dokumentationen, och rätt tid.
Exteriör och interiör finish. Erbjudandet riktar sig till både investerare och privatpersoner. Vi erbjuder omfattande exteriörbearbetning av byggnader och invändig ytbehandling.

Fönstersnikeri

Vi erbjuder ett heltäckande fönstersnickeri baserat på de senaste lösningarna. Modern fönsterteknik och högsta kvalitet på utförande säkerställer inte bara en högklassig estetisk mottagning, utan också idealiska termiska värden.

Det rika produktutbudet omfattar ett antal fönsterprofilsystem: från de mest populära profilerna med ett djup på 70 mm, till profiler avsedda för passivhus. Ett svar på den ökande populariteten för energibesparande konstruktion och den sk. passiv konstruktion.